BinnenBeton.BU3
_HD37375_ds1
blok 1 3e

Premium Betonvloeren
Echt beton vanaf 30mm laagdikte en meer

Ontdek de vloeren

Voor wonen en werken

BinnenBeton maakt Premium betonvloeren voor de particuliere en zakelijke markt. Wij zorgen dat uw beton project een succes wordt! Onze betonvloeren maken wij in woningen, winkels, horeca en kantoren.

binnenbeton-cta-slide-1

Wilt u een afspraak met ons maken?

Bel ons dan op  0297-564355  of mail naar info@binnenbeton.nl 
Wij zijn op afspraak geopend en nemen graag de tijd om uw wensen en uw project te bespreken.

binnenbeton-coffee

Wij ontvangen u graag.

Bij een lekker kopje koffie bespreken we de mogelijkheden. U bent welkom in onze showroom om onze BinnenBeton vloeren te bekijken.

LW2

Over ons

BinnenBeton bestaat sinds 1999 waar het oorspronkelijk als terrazzobedrijf begon. Wij zijn gevestigd in de Kwakel, hier is ook onze showroom en de bedrijfsloods. Gaande weg is de focus steeds meer verlegd van terrazzo naar de woonvloeren van beton. En van uit de betontechniek maken we nu ook weer grote terrazzovloeren in woningen, winkels en horeca. 

We zijn een familiebedrijf, hierdoor zijn de communicatie lijnen kort en heeft u direct te maken met de verantwoordelijke personen. Omdat we al jaren met een vaste betonploeg werken is de continuïteit van de kennis en de kwaliteit gewaarborgd. 

Beton storten en afwerken vereist nu eenmaal kennis en ervaring.  Dit om zowel technisch als esthetisch tot een optimaal eindresultaat te komen. Zeker in een woonomgeving waar terecht kritisch naar de details wordt gekeken. 

Showroom

U bent welkom in onze showroom. Wij nemen graag de tijd zodat wij uw wensen en uw project kunnen doornemen. Het zou fijn zijn als u een tekening van het project meebrengt voor het overleg. In dit gesprek komen vaak de volgende punten aan bod:

  • Krasvastheid van beton ten opzichte van de krasgevoeligheid van andere vloersystemen;
  • Detailaansluitingen rondom kozijnen en de randafwerking voor de keuze wel of niet met plinten werken;
  • Wat houden bepaalde werkzaamheden in, zoals: wat betekent eigenlijk vlinderen en wat betekent polijsten van een vloer?

 
We nemen het hele proces van voorbereiding, storten en afwerken met u door. Zodat u ook goed geïnformeerd wordt. Natuurlijk komen de kleurmogelijkheden aan bod. Wij maken momenteel veel gebruik van natuursteen gruis of marmermeel uit Italië. Hiermee maken we beige/witte kleuren in warme kleurnuances en aarde tinten.

foto homepage naast showroom (1)

interesse in een BinnenBeton vloer?

Prijsinformatie aanvragen

Afspraak maken?

Wilt u een afspraak met ons maken?
Bel ons dan op  0297-564355 of mail naar info@binnenbeton.nl 

onder bij afspraak maken blok 7