blok 1

Betonvloeren voor zakelijk nederland

Lees verder

Beton om op te werken

Waar naast functionaliteit ook esthetica van belang is zou een BinnenBeton vloer zeer geschikt zijn. Voorbeelden hiervan zijn horecavloeren, winkels, kantoren en ontvangstruimtes. Onze vloeren zijn bestand tegen de zware piekbelasting die bij zakelijk gebruik komt kijken. Deze betonvloeren zijn keihard, slijtvast en hebben een snelle uitharding, zodat men snel op de vloer verder kan werken. 

Eigenlijk zijn we graag in de ontwerpfase al betrokken bij het project. Bij deze voorbereidingen kun je dan al goed rekening houden met detailaansluitingen en benodigde laagdiktes. 

Onze vloeren worden altijd gevlinderd en kunnen naar wens worden gepolijst of door geschuurd worden naar terrazzo-beton. Er is keuze uit diverse natuursteen kleuren en korrelgroottes mogelijk. U kunt de marmer brokjes kiezen die u mooi vindt en wij maken er beton van. 

De perfecte betonvloer voor zakelijk gebruik

BinnenBeton wordt toegepast voor utiliteitsbouw waar de vloer ook mooi moet zijn naast functioneel. Voorbeelden waar wij gewerkt hebben zijn Horecavloeren, ontvangstruimtes van bv een ziekenhuis, theater, kantoren, congresgebouw, en banken. Dit zijn allemaal binnen toepassingen.

Benieuwd of onze betonvloer bij uw zakelijke wensen past? In onze showroom kunt u onze betonvloeren met eigen ogen te zien.

blok 2 1e
blok 2 2e
blok 2 3e
blok 2 4e
blok 2 5e

In de horeca

We maken veel vloeren in de horeca. In een restaurant bijvoorbeeld is de vloer bepalend voor de sfeer. De vloer bepaalt mede het karakter van uw zaak. Hierbij spelen kleur, structuur en maatwerk opties een grote rol.

We weten dat de horecavloeren zwaar belast worden. Net als met houten vloeren kunnen we onze betonvloeren door schuren en polijsten na verloop van tijd weer opfrissen. Dan is de uitstraling van de vloer weer als nieuw.

blok 3 1e
blok 3 2e
blok 3 3e
blok 3 4e
blok 3 5e

Unieke bedrijfsvloeren

‘Je krijgt nooit een tweede kans voor een eerste indruk’. De uitstraling en sfeer van uw bedrijf wordt mede bepaald door de vloer. Bij BinnenBeton denken we graag met u mee over personalisatie van uw vloer. Bijvoorbeeld door toevoeging van kleurpigmenten aan de betonmix. Op deze manier krijgt de vloer een unieke uitstraling die past bij het interieur van uw bedrijf.

blok 4 1e
blok 4 2e

BETON OM IN TE ZWEMMEN

Een specialisme van ons is het herstel van zwemvijvers en fonteinbodems. Dit zijn vaak gemeentelijke of rijksmonumenten die gerestaureerd moeten worden. Bij deze projecten zijn we vanaf de sloop tot de eindopleving verantwoordelijk. We herstellen de complete vijver of fonteinbodem en bekleden opstanden en traptreden met beton voor de waterdichte aansluiting.

In het Vondelpark in Amsterdam hebben we de grote speelvijver gerenoveerd. Dit is een gemeentelijk monument. De oude dekvloeren en randafwerkingen hebben we gesloopt en geheel opnieuw opgebouwd. Er is een blauwe terrazzo-beton laag op afschot aangebracht. Rondom de opstanden zijn plinten gezet. Alles is geschuurd zodat de korrels in het zicht kwamen. De traptreden en de badrand hebben we voorzien van een nieuwe uitgewassen grindlaag.

In het Oosterpark, het Amsterdamse bos en bij het J.J. Cremerplein is dezelfde renovatiesmethode door ons toegepast. Ook is de fonteinbodem van het Sarphatimonument in het Sarphatipark onlangs door ons hersteld.

blok 5 1e
blok 5 2e
blok 5 3e
blok 5 4e
blok 5 5e
blok 5 6e
blok 5 6e