page over ons bovenaan blok 1 (1) (1)

Over ons

Lees verder

Een sterk fundament

Ons bedrijf is in 1999 opgericht als terrazzobedrijf Botticino en gevestigd in de Kwakel. Enige jaren later hebben we de naam BinnenBeton als handelsnaam gekozen omdat we ons toen meer zijn gaan richten op de echte betonvloeren als woonvloer. 

Als familiebedrijf  werken we al jaren met een vaste groep van mensen.

Wij verstaan ons vak

Beton storten en terrazzovloeren maken vergt kennis en ervaring van de techniek. Daarnaast is inlevingsvermogen nodig om een klant goed te begrijpen zodat we ook echt kunnen maken wat men voor ogen heeft. We zijn blij dat we terugkerende opdrachtgevers hebben en ook veel nieuwe klanten krijgen via bestaande klanten.  

We werken al jaren samen met dezelfde leveranciers van de machines en de materialen.  Ze denken met ons mee in het ontwikkelen van nieuwe betontoepassingen. Het ontwikkelen van elektrische vlindermachines is hier een mooi voorbeeld van. Samen met deze leveranciers werken we aan gezondere en milieuvriendelijke werkomstandigheden.

Door de intensieve samenwerking met de betontechnoloog van de betoncentrale komen we tot nieuwe producten zoals terrazzo-beton en een speciale samenstelling voor dunne betontoplagen.

binnenbeton-wiemaaktvloer2
binnenbeton-wiemaaktvloer1

WIE MAAKT UW VLOER?

Het team van BinnenBeton is gespecialiseerd om betonvloeren aan te brengen in uw woonkamer, showroom, restaurant of kantoor. Wij doen dit werk al ruim 20 jaar naar tevredenheid van heel veel klanten. Wij voorkomen verassingen door gedegen voorbereiding en uitvoering.  Tijdens de voorbereiding en uitvoering is de eigenaar direct uw aanspreekpunt.

Benieuwd hoe ons team te werk gaat?

binnenbeton-wiemaaktvloer3
binnenbeton-wiemaaktvloer4